Türkiye’de para kazanmak için değerlendireceğiniz oldukça eğlenceli bir sistem bulunmaktadır. Hem hobi hem de kazanç olarak görülen iddaa platformunu daha önce hiç denediniz mi? Her ne kadar birçok insan sistemin şikayetlerinden bahsetmesine rağmen para kazanabilirsiniz. MBS zorunluluğu, oranların düşük olması ve bahis çeşitliliğin az olması insanların sürekli olarak şikayetlerini dile getirmesine sebep oluyor.

İddaa platformu insanların isteklerine yerine daha çok yenilikler getirme taraftarı olduğunu görüyoruz. Örneğin, iddaa’da düello seçeneği sayesinde para kazanabilirsiniz. Sizin için düello seçeneğini nasıl oynanacağını anlatacağız. Düello seçeneği sayesinde hangi takımın daha fazla gol atacağına karar veriyorsunuz.

Juventus vs Real Madrid karşılaşmasında Real Madrid takımının atacağı goller sayılıyor. Manchester United ile Manchester City karşılaşmasında ön plana çıkan City takımının atacağı goller sayılıyor. İddaa analiz ekibinin belirlediği takımlar arasında hangi takım daha fazla gol atmış ise “1-0-2” seçeneklerinden karar veriyorsunuz.

Gerek oran analizi gerek takım analizlerini gerçekleştirerek düellolarda tahmini tutturma şansı diğer müsabakalara oranla daha yüksektir.